Time  Agenda
08:45-09:30 45min
Registration
09:30-09:40 10min

Welcome Speech

吴雄昂(Allen Wu) / ARM 全球执行副总裁兼大中华区总裁  

09:40-10:10 30min
Building Trust in a Connected World

James McNiven / ARM 处理器部门 总经理  

10:10-10:40 30min
New Semi Age

武平 / 武岳峰资本 创始合伙人  

10:40-10:55 15min
Tea Break / Booth Visit
10:55-11:35 40min
Boundless Possibilities for Compute

Dennis Laudick / ARM 多媒体处理器事业部 市场营销副总裁  

11:35-12:05 30min
Accelerating IoT with ARM mbed

Paul Bakker / ARM 物联网部门 产品战略总监  

12:05-13:00 55min
Lunch / Booth Visit
  • Track A
    Extended Mobile System
  • Track B
    IoT & Smart Embedded
  • Track C
    Smart Implementation
Time  Agenda
13:00-13:30 30min
ARM Mali™ and Virtual Reality – Enabling Next Generation Consumer Trends

章立(Leon Zhang) / ARM 亚太区生态系统市场经理   

13:30-14:00 30min
Each Milliwatt Matters: ARM Cortex-A High Efficiency Processors

Govind Wathan / ARM 处理器部门 产品经理   

14:00-14:30 30min
Exploring System Coherency and Maximizing Performance of Mobile Memory Systems

William Orme / ARM 软件与系统部门 战略营销经理   

14:30-15:00 30min
Getting the Most from Virtual Prototypes

章政 / ARM 开发工具解决方案部门 技术营销经理   

15:00:15:20 20min
Tea Break / Booth Visit
15:20-15:50 30min
Bringing Mali, the Android GPU of Choice, to Wearables

Edvard Sørgård / ARM 多媒体处理器部门 高级图形架构师   

15:50-16:20 30min

The Road To Autonomous And Connected Vehicles Cars Delivering 100x Performance With ARM Cortex Processors

Aniket Saha / ARM 处理器部门 高级产品经理   

16:20-16:50 30min
One Stop SoC Solution by Socionext

陈博宇(Alex Chen) / Socionext 亚太区市场部经理   

16:50-17:20 30min
Designing Security and Trust into Connected Devices

王骏超(Eric Wang) / ARM 系统安全高级技术市场经理   

17:20-17:30 10min
Lucky Draw / Show Ends

2015年照片回顾


ARM全球执行副总裁兼大中华区总裁吴雄昂先生致辞


ARM处理器部门总经理James McNiven先生演讲


武岳峰资本创始合伙人武平先生演讲


ARM多媒体事业部市场营销副总裁Dennis先生演讲


ARM物联网部门产品战略总监Paul Bakker先生演讲


微软亚洲研究院常务副院长马维英先生演讲


创客大爆炸联合创始人李大维先生演讲


上海主会场


北京主会场


深圳主会场


展示区现场


ARM展示区


幸运得主


幸运抽奖环节


得奖主

>